MECANICA PROMOȚIEI


MECANICA

Cum poți câștiga unul dintre cele 555 de premii?
Cumpără orice produs din gama Muller Riso în perioada 1 august – 19 septembrie și păstrează bonul de casă.
Intră pe pagina principală a promoției, alege un fluturaș nerevendicat (de culoare bleu), încarcă o fotografie cu bonul împreună cu numele tău, numărul de telefon, plus un numele de cod (un nume care vrei tu să fie vizibil pe site) și afli pe loc dacă ai câștigat unul dintre următoarele premii:

PREMIILE MARI: 5.000 DE RON x 5
PREMIILE ZILNICE (50 DE PREMII): 1 PREMIU PE ZI x 50 DE ZILE
PREMIILE ORARE (500 DE PREMII): 1/ORĂ x 500, oferite în fiecare zi între orele 12:00 si 22:00.

Vezi lista completă a premiilor aici

1. Șansa de a câștiga un premiu se acordă pe bon fiscal, indiferent câte produse Muller Riso sunt achiziționate pe un bon.
2. În perioada promoțională (1 august – 19 septembrie) poți înscrie câte bonuri dorești, însă ai grijă ca bonurile să fie emise în această perioadă.
3. Un bon poate fi înscris o singura dată pe parcursul campaniei. Daca sunt operate înregistrări diferite în baza aceluiași bon fiscal, orice astfel de înregistrare va fi invalidată fără niciun drept de corecție sau revizuire pentru Participant.
4. Dacă ai ales un fluturaș câștigător, păstrează bonul pentru validare.

Cum diferențiezi fluturașii?
fluturaș nerevendicat
fluturaș revendicat
fluturaș castigator

Regulamentul integral al promoției poate fi consultat aici
Produsele din gama Muller Riso participante în promoție:
Mϋller Riso natural
Mϋller Riso cu vișine
Mϋller Riso cu zmeură
Mϋller Riso cu ciocolată
Mϋller Riso cu mere
Mϋller Riso cu căpșuni
Mϋller Riso cu cinci cereale și pere
Mϋller Riso cu cinci cereale și prune
Mϋller Milch Reis High Protein clasic
Mϋller Milch Reis High Protein și ciocolată
Mϋller Milch Reis High Protein cu ciocolată și banane
Mϋller Milch Reis High Protein cu vanilie
Mϋller Milch Reis Alac cu semințe de dovleac și mere
Mϋller Milch Reis cu pere, grâu și semințe de mac
Mϋller Milch Reis cu smochine, secară și semințe de floarea soarelui
Mϋller Milch Reis cu ovăz, semințe de in și curmale
Mϋller Milch Reis cu pere, grâu și seminte de mac
Pachet: 2 x Mϋller Riso cu ciocolată
Pachet: 2 x Mϋller Riso natural
Pachet: 2 x Mϋller Riso cu vișine
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE
“555 PREMII PENTRU CÂND TI-E PUȚIN FOAME”
1 august – 19 septembrie 2020

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI. DURATA.

1.1
Organizatorul campaniei promoționale “555 premii pentru când ti-e puțin foame„ (denumita in cele ce urmează “Campania”) este MULLER DAIRY RO S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul" sau "Muller Romania"), cu sediul in Sos. Alexandriei, nr.60, Bragadiru, Ilfov, 077025, având sediul administrativ și de corespondență în Bd. Biruinței, nr. 89, Pantelimon, jud. Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J23/2584/2008, având codul de identificare fiscală (CIF) RO 22223879, IBAN:RO32 RZBR 0000 0600 0956 0719, deschis la Raiffeisen Bank SA, în reprezentarea administratorului său Green Owl Management Services SRL prin Dl. Tzafrir Granat.

1.2
Campania se va derula în perioada 01.08.2020-19.09.2020, la nivel național, conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toți Participanții, prin intermediul THE CHANNEL PARTNERS SRL, (denumit in continuare ”Împuternicitul”), cu sediul în loc. Seciu, oraș Boldești-Scăeni, nr. 67 O, cod poștal 105301, Jud Prahova, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J29 /2141 /2019 având codul de identificare fiscală (CIF) RO41275742.

1.3
Regulamentul este pus la dispoziția Participanților în mod gratuit fiind postat și menținut postat pe durata Campaniei pe site-ul www.PromotieMuller.com.ro.

1.4
Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica Regulamentul oricând pe durata Campaniei, urmând ca asemenea modificări sa intre în vigoare numai după postarea prealabila a acestora, pe site-ul mai sus menționat.

SECTIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE. PRODUSELE PARTICIPANTE.

2.1
La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu vârsta de peste 18 ani, cu excepția angajaților Organizatorului si ai Împuternicitului, precum si a rudelor acestora (pana la gradul al doilea, inclusiv), ai agențiilor si ai oricăror alte persoane juridice implicate in organizarea si derularea Campaniei.

2.2
Daca sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitat câștigarea de premii in cadrul Campaniei, încălcând prevederile prezentului Regulament, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiului astfel câștigat si de a acționa in instanța respectivele persoane, atât prin acțiuni civile, cat si prin plângeri penale, in vederea recuperării prejudiciilor cauzate.

2.3
Participarea la Campanie implica cunoașterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a acestui Regulament.

2.4
Organizatorul își rezerva dreptul de a anula orice participare la Campanie ce se efectuează prin încălcarea prezentului Regulament.

2.5
La Campanie participa toate produsele din gama MULLER RISO (Muller Riso si Muller Milch Reis), comercializate de către societatea MULLER DAIRY RO S.R.L. după cum urmează:

Mϋller Riso - natural
Mϋller Riso - visine
Mϋller Riso - zmeură
Mϋller Riso - ciocolată
Mϋller Riso – mere
Mϋller Riso - căpșuni
Mϋller Riso - cinci cereale & pere
Mϋller Riso - cinci cereale & prune
Mϋller Milch Reis high protein - clasic
Mϋller Milch Reis high protein - ciocolată
Mϋller Milch Reis high protein - ciocolată & banane
Mϋller Milch Reis high protein - vanilie
Mϋller Milch Reis alac-semințe de dovleac-mere
Mϋller Milch Reis pere - grâu - semințe de mac
Mϋller Milch Reis smochine - secară - semințe de floarea soarelui
Mϋller Milch Reis ovăz-semințe de in-curmale
Pachet - 2 x Mϋller Riso – ciocolată
Pachet - 2 x Mϋller Riso – natural
Pachet - 2 x Mϋller Riso – vișine

2.6
Orice încercare de fraudare determină eliminarea participantului in cauza din Campanie, fără a fi necesara vreo notificare sau informare prealabila a acestuia.

SECTIUNEA 3. DESCRIEREA CAMPANIEI.

Persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a putea participa la Campanie si aleg sa beneficieze de înregistrarea la aceasta vor fi denumite in continuare “Participanți”. Participanții trebuie sa îndeplinească următorii pași pentru a se înscrie in cadrul Campaniei:

3.1
Sa achiziționeze în perioada Campaniei oricare din produsele din gama MULLER RISO specificate la art.2.5, din acest Regulament, cu un bon fiscal, din orice structura de vânzare de pe teritoriul României. Achiziția este demonstrata prin bonul fiscal având o data din perioada Campaniei. Bonul fiscal trebuie păstrat pentru revendicarea oricărui premiu din cadrul Campaniei.

3.2
Sa intre pe pagina www.PromotieMuller.com.ro, unde va găsi o imagine compusa din mii de fluturași, sa aleagă un fluturaș nerevendicat de către un alt participant, sa insereze in spatiile indicate imaginea bonului fiscal împreuna cu următoarele date: nume și prenume, număr telefon si un alias, poreclă sau identificator.

3.3
Alias, porecla sau identificatorul reprezintă un nume ales de către Participant pentru a nu i se afișa numele real pe pagina principala a Campanie. Daca un Participant vrea sa-si folosească numele real, acesta este liber sa o facă, prin această opțiune Participantul înțelegând și acceptând că datele sale cu caracter personal vor fi dezvăluite un mod public pe site

3.4
In cazul in care un Participant folosește un alias, poreclă sau identificator ofensator, jignitor sau nepotrivit cu bunele moravuri și politica de imagine și reputația Organizatorului, înregistrarea va fi respinsa, iar Participantului i se va cere sa folosească un alt alias, poreclă sau identificator.

3.5
Pentru validarea bonului fiscal Participanții vor încarcă o fotografie clară, completă și bine luminată a acestuia (format specific imaginilor sau format scanat).

3.6
In cazul in care sistemul / aplicația nu poate citi corect datele bonului fiscal, Participantului i se va pune la dispoziție un formular de completare a datelor bonului fiscal. Participantul va introduce in spatiile indicate structura de vânzare (magazinul) de unde a achiziționat produsele, numărul si data bonului fiscal si va selecta produsele achiziționate.

3.7
In urma introducerii datelor, sistemul / aplicația va verifica corectitudinea acestora si va valida sau invalida bonul fiscal.

3.8
In situația in care bonul fiscal este invalidat, Participantului i se va comunica motivul invalidării acestuia, cum ar fi „bonul nu este emis in perioada de valabilitate a Campaniei” sau „produsele înscrise pe bon nu fac parte din gama Muller Riso” sau „Bonul a mai fost utilizat in Campanie”.

3.9
In cazul in care bonul fiscal este validat de sistem / aplicație, Participantului i se va comunica instantaneu daca a câștigat sau nu un premiu.

3.10
In cazul unui bon fiscal câștigător, participantul este obligat sa-l păstreze pentru revendicarea premiului si va pune la dispoziția Organizatorului datele cu caracter personal pentru a intra in posesia premiului, așa cum este specificat in Secțiunea 5 a prezentului Regulament.

3.11
Fiecare bon fiscal introdus conținând produse Muller Riso, oferă o șansă la câștigarea unui premiu, indiferent de valoarea produselor Muller Rios, de numărul de produse participante înscrise pe bonul fiscal sau de articolele gratuite primite.

3.12
Pot fi introduse doar bonurile fiscale a căror dată se încadrează în perioada de desfășurare a Campaniei: 1 august 2020, ora 00:00 - 19 septembrie 2020, ora 23:59.

3.13
Bonurile fiscale emise pana in data de începere a Campaniei, respectiv 1 august 2020, ora 00:00 vor fi invalidate chiar daca pe aceste bonuri se regăsesc produse participante la Campanie.

3.14
De la data încheierii Campaniei, respectiv 19 septembrie 2020, ora 23.59, nu se vor mai putea introduce bonuri fiscale pentru participarea in prezenta Campanie, chiar daca bonurile fiscale au fost emise in perioada de valabilitate a Campaniei.

SECTIUNEA 4. PREMIILE CAMPANIEI

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul oferă un total de 555 premii, constând în:

PREMIILE MARI: 5 PREMII A CATE 5.000 RON (CINCI-MII-LEI) FIECARE.

PREMIILE ZILNICE (50 DE PREMII): 1 PREMIU PE ZI X 50 DE ZILE

20 de Lăzi frigorifice termoelectrice de călătorie, cu funcție de răcire si de încălzire, marca Mobicool, model MT08 DC, 12V
20 de Minifrigidere portabile, cu funcție de răcire si de încălzire, conector de 12 volți pentru mașină și priză de 230 volți,
10 premii a cate 500 RON (cinci-sute-lei) fiecare.

PREMIILE ORARE (500 DE PREMII): 1 PREMIU PE ORA oferit in fiecare zi pentru cele 10 (zece) ore din intervalul orar 12:00 - 22:00.

50 de Seturi Fondue de Ciocolată
50 de Coșuri de picnic
50 de Blendere portabile
50 de Seturi gustare
100 de Genți termoizolante
100 de Seturi de tacâmuri de voiaj
100 de Cutii pentru prânz

După validarea bonului fiscal introdus, printr-un mesaj afișat instantaneu sistemul/aplicația va anunța Participantul daca a câștigat sau nu unul dintre cele 555 de premii din Campanie.

In cazul in care un Participant este selectat câștigător, i se va afișa pe ecran un formular cu câmpuri/spații de completat cu datele sale reale, complete si corecte pentru a fi contactat de un reprezentant al Împuternicitului cu scopul de a-i oferi toate detaliile necesare pentru intra in posesia premiului câștigat.

Valoarea totală a premiilor promoționale este de 72.950 RON (inclusiv TVA si alte taxe).

SECTIUNEA 5 : CONDITIILE DE VALIDARE SI ACORDARE A PREMIILOR.
INREGISTRAREA BONURILOR FISCALE PE PAGINA www.PromotieMuller.com.ro

5.1
Condițiile de validare.
5.1.1
Pentru ca bonul emis de casa de marcat a structurii de vânzare (magazinului) si înregistrarea achiziției de produse participante sa fie considerate acceptate in momentul înregistrării pe pagina www.PromotieMuller.com.ro trebuie îndeplinite simultan următoarele condiții:
Daca oricare din condițiile mai sus menționate nu sunt îndeplinite conform sau au mai fost operate anterior înregistrări in baza aceluiași bon fiscal, orice astfel de înregistrare nu va fi procesata sau va fi respinsa de sistem / aplicație, fără niciun drept de corecție sau revizuire pentru Participant.

5.2
Mecanismul de alocare a premiilor

Toate premiile din Campanie sunt premii care se acordă instantaneu, in sensul ca Participanții pot afla imediat daca au câștigat sau nu un premiu. Câștigătorii sunt selectați de către o aplicație software securizată prin alocarea unui moment câștigător (oră:minut:secundă) pentru fiecare premiu din Campanie. Aceasta alegere a aplicației software este aleatorie (întâmplătoare), într-un interval dat, fără ca Împuternicitul sau Organizatorul sa intervină. Odată ce aplicația software a alocat un moment câștigător (oră:minut:secundă), primul Participant care introduce un bon fiscal după acest moment este declarat câștigător al premiului.

In cadrul campaniei se acorda 3 categorii de premii (premiile mari, premiile zilnice si premiile orare), cu intervalele de alocare a momentelor câștigătoare diferite.

5.2.1
PREMIILE MARI (5 premii).
Se va acorda cate un premiu mare (5000 RON fiecare) la intervale de 10 zile de Campanie astfel:
5.2.2
PREMIILE ZILNICE (50 de premii a cate 1 premiu pe zi timp de 50 de zile). Pentru fiecare premiu zilnic se va aloca cate un moment câștigător in intervalul orar 00:00-23:59, in fiecare zi a Campaniei.
5.2.3
PREMIILE ORARE ((500 de premii a cate 10 premii pe zi timp de 50 de zile). Pentru fiecare premiu orar se va aloca cate un moment câștigător in fiecare ora din intervalul orar 12:00-22:00, in total 10 ore. Intervalele orare sunt următoarele: 12:00-12:59, 13:00-13:59, 14:00-14:59, 15:00-15:59, 16:00-16:59, 17:00-17:59, 18:00-18:59, 19:00-19:59, 20:00-20:59, 21:00-21:59. Participanții care vor intra pe site-ul Campaniei în afara acestor ore, li se va comunica ca au opțiunea de a reveni mai târziu pentru a avea o șansa de câștig a premiilor orare sau de a continua participarea, astfel, calificând-se pentru o șansa de a câștiga unul dintre premiile zilnice sau premiile mari.

5.3
Revendicarea premiilor promoționale.

5.3.1
In momentul in care un Participant este selectat câștigător sistemul / aplicația îi va pune la dispoziție un formular pe care Participantul va trebui sa-l completeze cu numele și prenumele complet, adresa de e-mail, adresa poștală completa si corectă de livrare, data nașterii si va verifica corectitudinea formularului de revendicare precompletat cu nume și prenume, numărul de telefon, imaginea bonului înscris in Campanie si premiul promoțional.

5.3.2
In cazul in care Participantul folosește un alias, porecla sau identificator care nu corespunde numelui real Participantul trebuie sa-l modifice in acest formular de verificare si sa treacă datele sale complete si corecte necesare expedierii si livrării premiului promoțional, precum si sa indice data nașterii. In cazul in care lipsesc orice date si informații necesare efectuării expedierii (nume si prenume, adresa poștală completa) sau date necesare verificării vârstei Participantului, Participantului nu-i va fi expediat premiul promoțional. Daca Participantul se dovedește a fi minor este anulata si ștearsa din sistem / aplicație atât înregistrarea sa, cat si orice atribuire a vreunui premiu promoțional, fără posibilitatea vreunei corecții sau revizuiri. Participantul își asuma orice risc derivat din indicarea fragmentată, eronata, neadevărată sau incompleta a datelor de identificare si a celor necesare realizării expedierii premiului promoțional.

5.3.3
După trimiterea tuturor datelor și informațiilor corecte și complete necesare pentru revendicarea premiului promoțional, Participantul urmează sa fie validat pentru atribuirea respectivului premiu promoțional in decurs de cel puțin 5 (cinci) zile lucrătoare sau, daca numărul de cereri de validare depășește capacitatea Organizatorului de procesare, acesta din urma va trimite o înștiințare prin email cu privire la termenele de validare stabilite sau va posta o informare generala pe pagina de web pentru prelungirea termenului de validare.

5.4
Validarea câștigătorilor premiilor promoționale.

5.4.1
Pentru ca un Participant sa fie validat ca si câștigător al unui premiu promoțional acesta trebuie sa îndeplinească simultan următoarele condiții:
5.4.2
In cazul in care toate informațiile din formularul de revendicare sunt corecte, iar bonul fiscal corespunde întocmai datelor înscrise in formular, Participantul va primi o înștiințare de validare pe email, în care va fi informat și cu privire la perioada aproximativa a livrării si denumirea societății de curierat.

5.4.3
In cazul in care datele trecute in formular nu sunt valide, cum ar fi porecle in loc de nume, numere de telefon greșite sau adrese eronate ori incomplete, revendicarea premiului promoțional de către Participant va fi anulata.

5.4.4
In cazul in care un bon fiscal nu este validat acesta va fi marcat ca fiind eronat/incorect, iar Participantul va primi o înștiințare prin email din partea Împuternicitului/ Organizatorului. Situațiile pot fi următoarele, fără însă a se limita la acestea:
5.4.5
In toate situațiile, Organizatorul va înștiința Participantul prin e-mail despre erorile/neregularitățile identificate si îl va asista prin oferirea de soluții, atunci când exista. In acest scop Participanții au la dispoziție adresa de e-mai: contact@PromotieMuller.com.ro

5.4.6
Organizatorul își rezerva dreptul de a restricționa participarea pe site/ in aplicație a persoanelor care introduc consecutiv mai mult de 10 de bonuri incorecte/cu neregularități, pentru toata perioada rămasa din durata de desfășurare a Campaniei.

5.4.7
In cazul in care un Participant observa o neconcordanta in procesul de validare sau trimitere/livrare a premiului poate contacta Organizatorul pe adresa de e-mail: contact@PromotieMuller.com.ro.

5.5
Validarea câștigătorilor Premiilor constând in sume de bani.

5.5.1
Pentru ca un Participant sa fie validat ca si câștigător al unui premiu constând intr-o suma de bani, acesta trebuie sa îndeplinească simultan următoarele condiții:
5.5.2
In cazul in care oricare dintre Participanții desemnați si validați câștigători nu respecta termenii menționați mai sus sau refuza prezentarea dovezii deținerii bonurilor fiscale introduse pe site / aplicație, atunci Organizatorul este îndreptățit sa nu-l valideze drept câștigător al respectivului premiu si, fără vreo informare suplimentara, sa valideze drept câștigător una dintre rezerve.

5.5.3
Plata sumei reprezentând contravaloarea Premiului in bani va fi efectuata prin transfer bancar, in contul indicat de catre castigator in formularul trimis pe email de catre Împuternicit. Plata efectiva a premiului se va face in termen de 30 de zile calendaristice de la data validării si a trimiterii documentelor necesare. Plata premiului se va face in suma neta după deducerea din valoarea bruta a premiului a impozitelor aferente

5.6
Acordarea Premiilor.

Valoarea totala a premiilor promoționale este de 72.950 RON (inclusiv TVA si alte taxe).

5.6.1
Câștigătorii premiilor promoționale ale căror date au fost validate vor primi o înștiințare prin email, in termen de cel puțin 10 (zece) zile lucrătoare și maxim 20 de zile lucrătoare de la data revendicării online a premiului, cu privire la perioada aproximativa a livrării si denumirea societății de curierat.

5.6.2
Societatea de curierat va anunța câștigătorul validat prin SMS asupra datei de livrare.

5.6.3
Orice câștigător al unuia din premiile promoționale va trebui sa răspundă la apelul telefonic al curierului si sa fie disponibili pentru livrare, in intervalul de timp indicat de acesta. In cazul in care câștigătorul nu va fi găsit la adresa in intervalul comunicat si nici nu va răspunde la apelul telefonic, premiul se va întoarce la Organizator.

5.6.4
Pentru a primi premiul promoțional, Participantul trebuie sa se identifice cu cartea de identitate si astfel sa demonstreze ca datele din formular ii aparțin (nume și prenume, seria si numărul actului de identitate).

5.6.5
In cadrul mecanismului de selecție a câștigătorilor (art.5.2) se vor selecta un câștigător si 3 (trei) rezerve. Se va apela la rezerve in cazul in care, din motive independente de voința Organizatorului, Organizatorul nu poate lua legătura cu Participantul extras câștigător in termen de 10 (zece) zile lucrătoare sau nu este validat din cauza nerespectării a cel puțin uneia dintre prevederile prezentului Regulament. Se va apela la rezerve in ordinea in care participanții au introdus bonul fiscal si datele de participare la Campanie. Daca nu vor putea fi contactate nici rezervele Organizatorul va anula atribuirea respectivului premiu si nu-l va mai acorda. Câștigătorul își poate revendica premiul in scris la adresa de e-mail contact@PromotiaMuller.com.ro cel mai târziu la expirarea a 10 (zece) zile lucrătoare de la data afișării pe site a câștigătorilor, afișarea câștigătorilor fiind realizata in chiar ziua extragerii/selecției acestora de către aplicația software sau cel mai târziu in ziua lucrătoare imediat următoare acesteia.

5.6.6
Organizatorul nu va acorda nicio despăgubire in bani sau alte beneficii Participanților cărora li s-a alocat vreun premiu si nu îndeplinesc condițiile de validare si nici celor care nu au putut fi contactați telefonic sau e-mail pentru validarea premiului si expedierea acestuia sau celor care nu si l-au revendicat de la data afișării pe site a câștigătorilor extrași prin tragere la sorti.

5.6.7
Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui câștigător de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câștigător însemnând ca respectivul câștigător nu dorește sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc), sau in cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

SECTIUNEA 6: TAXE SI IMPOZITE.

6.1
Fiecare premiu din promovarea produselor/serviciilor ca urmare a practicilor comerciale cu valoare de pana la 600 lei este neimpozabil. Pentru veniturile din premii superioare valorii de 600 lei Organizatorul va calcula, retine si plăti impozitul pe venitul din astfel de premii conform Legii privind Codul fiscal nr. 227/ 2015.

6.2
Organizatorii nu sunt răspunzători pentru plata altor impozite si/sau contribuții datorate de beneficiarii veniturilor din premii.

SECTIUNEA 7: FORTA MAJORA ȘI CAZUL FORTUIT.

7.1
Pentru scopul acestui Regulament, forța majora înseamnă orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil pentru Organizator, iar cazul fortuit înseamnă orice eveniment care nu poate fi prevăzut sau împiedicat de Organizator, atât cazul de forță majoră, cât și cazul fortuit reprezentând cauze de exonerare de răspundere. Neîndeplinirea de către partenerii Organizatorului a obligațiilor față de acesta cu privire la premiile prezentei Campanii constituie un motiv de exonerare a acestuia de răspundere în baza prezentului Regulament.

7.2
Daca un caz de forța majora sau un caz fortuit împiedica sau întârzie total sau parțial aducerea la îndeplinire a angajamentelor / obligațiilor Organizatorului asumate în prezentul Regulament si împiedică sau face imposibilă continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor / angajamentelor sale pentru perioada in care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata. Orice caz de forță majoră sau, după caz, orice caz fortuit va fi comunicat/anunțat de către Organizator Participanților la Campanie, in termen de 5 zile lucrătoare de la apariția sa, prin postarea pe site.

SECTIUNEA 8: LITIGII SI FRAUDE

8.1
In cazul unor litigii apărute intre Organizator si Participanții la Campanie acestea vor fi soluționate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, litigiul va putea fi înaintat spre soluționare instanței judecătorești competente material si teritorial.

8.2
Eventualele reclamații legate de desfășurarea Campaniei se vor putea transmite pe durata acesteia la adresa de e-mail: contact@PromotieMuller.com.ro.

8.3
Organizatorul este îndreptățit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului/aplicației/ site-ului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii oi reputația Organizatorului. Organizatorul își rezerva dreptul de a modera si șterge orice comentariu, postare sau mesaj care conține limbaj licențios, agresiv, insultător și în orice fel neadecvat sau, după caz, mențiuni defăimătoare la adresa produselor, Organizatorului, Împuternicitului, a personalului acestora sau a altor participanți la Campanie, ori amenințări, incitări/instigări la violență și ură, promovarea oricăror produse sau pagini/articole prin postarea de link-uri etc.

8.4
Organizatorul nu își asuma răspunderea pentru eventualele erori de ordin tehnic care țin de echipamentele Participanților: conexiunea slaba la internet, probleme ale browserului, probleme ale furnizorului de servicii de date/internet etc.

SECTIUNEA 9: DIVERSE.

9.1
Prin participarea la Campanie Participanții sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si condițiilor acestui Regulament.

9.2
Informațiile pe care Participanții le furnizează vor fi utilizate doar de Împuternicit si partenerii implicați in desfășurarea Campaniei. Orice întrebări, comentarii, reclamații in legătura cu aceasta Campanie vor fi transmise la adresa de e-mail: contact@PromotieMuller.com.ro.

9.3
Campania poate înceta înainte de termen numai in cazul apariției unui eveniment ce constituie forța majora si/sau caz fortuit anume in cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua Campania, după anunțarea prealabila a publicului.

9.4
Regulamentul Campaniei va fi publicat și menținut pe pagina de prezentare a Campaniei: www.PromotieMuller.com.ro, pe această pagină fiind postate/publicate orice alte informații cu privire la Campanie, inclusiv lista câștigătorilor.

SECTIUNEA 10: PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE.

10.1
Împuternicitul prelucrează datele cu caracter personal ale Participanților la prezenta Campanie in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, precum și cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, in scopurile următoare:
10.2
Următoarele date personale vor fi colectate pe durata Campaniei si utilizate în scopul desfășurării acesteia de la toți Participanții prin intermediul formularului de participare: Nume și Prenume, Localitate si Telefon. Prin intermediul formularului de revendicare si trimitere premii se vor colecta următoarele date: Nume și Prenume, Adresa poștală completa, Telefon, Adresa de e-mail. Pentru premiile mari si cele zilnice se vor colecta, pe lângă datele menționate anterior, seria si numărul actului de identitate si copia actului de identitate. Pentru premiile in bani se va colecta contul IBAN și banca emitenta a cardului de debit pentru executarea viramentului bancar.

10.3
Prin participarea la Campanie fiecare Participant își exprima acordul în mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa fie încărcate, utilizate si stocate în baza de date a Împuternicitului în vederea îndeplinirii obligațiilor organizării și desfășurării Campaniei, de contactare a câștigătorilor, de expediere a premiilor, precum si a obligațiilor fiscale. Prin participarea la Campanie fiecare Participant își exprima acordul ca Organizatorul / Împuternicitul sa poată utiliza datele furnizate în vederea desfășurării Campaniei, atribuirii și impozitării premiilor, precum si ca societățile partenere, direct sau prin partenerii contractuali implicați în organizarea Campaniei să poată utiliza și stoca aceste date în scopul emiterii, achiziționării sau trimiterii premiilor. Împuternicitul poate dezvălui date cu caracter personal către autorități, conform obligațiilor impuse de legislația în vigoare.

10.4
Datele cu caracter personal ale Participanților declarați necâștigători vor fi stocare doar de către Împuternicit timp de 3 luni de la încheierea Campaniei. Datele cu caracter personal ale Participanților declarați câștigători vor fi stocate/păstrate timp de 5 ani de la încheierea Campaniei, conform reglementărilor fiscale. La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Împuternicitul va șterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare. Datele cu caracter personal ale necâștigătorilor vor fi distruse/eliminate/șterse de către Împuternicit in termen de 3 luni de la încheierea Campaniei, ele nefiind utilizate in niciun alt scop, pana la momentul distrugerii/ștergerii acestora, exceptând participarea la Promoție.

10.5
Numele câștigătorilor si premiile câștigate in cadrul Campaniei vor putea fi publicate pe site-ul Campaniei, conform obligațiilor impuse de Ordonanța de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piața, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

10.6
Prin participarea la Campanie câștigătorii premiilor acceptă ca numele si prenumele, premiul câștigat, localitatea de domiciliu, imaginea si vocea, după caz, să fi făcute publice, prin orice mijloc de comunicare si folosite în materialele publicitare si de prezentare ale Organizatorului (print și audio-video) fără niciun fel de compensație pentru o perioadă de cel mult 30 de zile de la încheierea Campaniei.

10.7
Participantul poate refuza ca imaginea și vocea sa să fie folosite în materiale audio și audio-video realizate de către Organizator / Împuternicit sau parteneri ai acestora, altele decât cele pentru comunicarea publică a câștigătorilor Campaniei (print, audio și/sau audio-video), printr-o informare scrisă transmisă la contact@PromotieMuller.com.ro, în orice moment.

10.8
Orice Participant la Campanie, în calitate de persoana vizata, are următoarele drepturi:
10.9
Împuternicitul rămâne punctul de contact central în vederea exercitării acestor drepturi.

10.10
De asemenea, orice Participant are dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

10.11
Orice întrebări cu privire la protecția datelor pot fi adresate către Împuternicit la adresa de email contact@promotiemuller.ro pe durata Campaniei sau la contact@thechannel.ro după finalizarea acesteia sau la adresa poștala Or. Boldesti-Scaeni, loc. Seciu nr. 67 O, Jud Prahova, in atenția Responsabilului cu protecția datelor.

10.12
Prin valorificarea oricăruia din avantajele si beneficiile presupuse de calitatea de Participant la aceasta Campanie, orice persoana confirma că este de acord cu termenii acestui Regulament si ca își exprima in mod expres si neechivoc consimțământul pentru prelucrarea datelor sale personale completate la înregistrarea sa sau la utilizarea formularelor indicate in Regulament.